ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


 

 

 

 

 

 

 


 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!!


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ Hellenic TV είναι τώρα διαθέσιμη στο κανάλι 225 στο FREEVIEW, σε ολόκληρο το ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.


Μπορείτε να ξεπεράσετε την οικονομική κρίση με τη διαφήμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Τηλεόραση του Λονδίνου.


Το Hellenic TV έχει τις χαμηλότερες τιμές διαφήμισης στο Hνωμένο Bασίλειο και ενδεχομένως σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

To Hellenic TV δενι διαφημίζει μόνο την επιχείρησή σας. ΤHN ΠΡΟΩΘΕΙ!

 

To Hellenic TV τώρα προσφέρει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία σε εσάς, ώστε να προωθήσετε την επιχείρησή σας σε μια πολύ προσιτή τιμή που παρέχει και πρόσθετα οφέλη. Τα διαφημιστικά σας μηνύματα θα φτάσουν όχι μόνο σε κάθε γωνιά του Λονδίνου, αλλά και θα προωθηθούν σε όλη την Μεγάλη Βρετανία, καθώς και μέσω της ιστοσελίδας μας www.hellenictv.net θα μεταδοθούν σε ολόκληρο τον κόσμο!!


Φροντίσαμε να δημιουργτήσουμε διαφορετικά διαφημιστικά πακέτα, προκειμένου να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο προφίλ της εταιρείας σας.


Μπορείτε να επιλέξετε το καταλληλότερο από τα 5 πακέτα μας, για σας, ὠστε να καλύπτει δυναμικά όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας!


Οι Διαφημιστικές υπηρεσίες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ περιλαμβάνουν τα ανωτέρω πακέτα. Κάντε click στο κάθε ένα από αυτά για να διαβάσετε με λεπτομέρειες τι προσφέρουν.

 

Ως τηλεοπτικός σταθμός τοποθετούμε τα διαφημιστικά μηνύματα στα διαλείμματα μεταξύ των προγραμμάτων σε ώρες αιχμής. Τα διαφημιστικά μηνύματα διαρκούν τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα. Κάθε πακέτο σας παρέχει την δυνατότητα διαφορετικών επιλογών και διαφορετικών συνδυασμών.


Μελετώντας τα διάφορα διαφημιστικά πακέτα μας, γρήγορα θα διαπιστώσετε πως η καινούρια αρχή για την επιχείρησή σας μπορεί να επιτευχθεί μέσω της προβολής στην Ελληνική Τηλεόραση του Λονδίνου, την Hellenic TV, το δικό σας τηλεοπτικό κανάλι!


Ως τηλεοπτικός σταθμός φροντίσαμε να σας προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές διαφημίσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο!

 

Εάν βρείτε καλύτερη διαφημιστική προσφορά σε συνδυασμό με την άμεση παροχή τηλεοπτικών υπηρεσιών, οπουδήποτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τότε θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά!!!!


Η διαφήμιση στην Ελληνική Τηλεόραση του Λονδίνου (Hellenic TV London) «πιάνει κυριολεκτικά τόπο», ενώ αποτελεί μια μακροπρόθεσμη στιβαρή επένδυση για την επιχείρησή σας.


Ο σκοπός του Hellenic TV London είναι η δική σας επιτυχία. Η δική σας επιτυχία αποτελεί και τη δική μας επιτυχία. Γιατί στοχεύουμε να αυξήσουμε το εισόδημα και τα κέρδη σας. Γιατί είμαστε το δικό σας κανάλι!